Tuesday, November 16, 2010

plan yang total losssss

Horreyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Today.. I’m gonna punch out sharply at 5.29..yer la tu kononnnnnnnnnnn…continue with long leave and will back on Monday only..
As usual…I named is as “tempoh menternak body”…hak hak hakkk….
Just now.. I received sms from my beloved untie…”kelon with kembar..ujan2…rendang dah masak..lontong on the way”..ermmmm sms yang langsung tak membantu..lagi bikin panassssssssssssss ada la…tak pe..jap lagi…pecut balik kg…kat umah mesti kurma ayam dah ready..hahhaha..
Tapi..ada sikit tak syiokkkkkkkkkkkkkkkk…kena selsema lak dr semalam…even dah try to get come “medicine” nunnn jauh meredah jem and banjir kilat dari SA ke PJ tapi..tak mujarab pun ubat nyerrr…huhuhuh and last nite I did telan clarinase & panadol..but seems like..not really works for me..hopefully..esok pagi..ada magic then..all my selsema and sengal will gone..Insya Allah…..
So…kengkawan kat ofis…(walau x de yg baca N3 nie)….lantak korang la..keja la…den nak raya sakan kt kg…jangan nk tepon2 lak…”rasak no la konoh”…
Toh Puan yang tak bercuti…jgn dok layan FB jer…
Datin yang cuti main main tu…snap gamba lagi bebanyak.. I like ur photo….
“B” – enjoy ur raya..jangan ternak body mcm sya…hahahah…
Nantikan hasil ternakan ini …..
All to all muslimin & muslimat…Salam I’dul Adha…
Hope one day each of us may celebrate in front of Kaa’bah….Insya Allah…..

*But...when I'm ready to post this N3..its already 6.10 here..somemore.. I need to fetch c katik pulakkkkkkkkk..aduiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...tensen!!!!!!!!!!!!!

3 comments:

  1. just read it today ...wish i spend some time to read this earlier ... anyway still this entry is a good one ... happy cuti ye tuan putri ;)

    ReplyDelete
  2. lamanye tuan puteri menghilang nih !!! :p

    ReplyDelete
  3. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete